9911 Business

Just another SeoBureau site

Het is een trend die alleen maar zal toenemen naarmate de consument op zoek gaat naar de goedkoopst mogelijke optie. U ziet supermarktketens en bouwmarkten die ongelooflijk goedkope zonne-energie lampen aanbieden die alles beloven voor het verlichten van uw struiken en bomen voor Kerstmis en het hele jaar door, en ze lijken de perfecte oplossing te zijn. Als u geen stopcontact buiten uw huis hebt of gewoon gelooft dat zonne-energie het antwoord op uw gebeden is, dan moet u dit lezen.

De trend in Buitenverlichting

Zoals alles in het leven niets komt voor gratis en goedkoper betekent niet altijd beter, met zonne-lampen inbegrepen. Ten eerste moet je rekening houden met waar Groot-Brittannië zit op de planeet aarde, 54 graden 00′ N en 2 graden 00′ W. Niet echt een paradijs voor zonaanbidders, zult u geluk hebben om 7 dagen zon in het hoogtepunt van de zomer en 2 uur in de donkere diepten van de winter te krijgen. Pas dit toe op solarlampen en u zult zich zeker afvragen waarom het Verenigd Koninkrijk een van de grootste verbruikers van solar-tuinverlichting in Europa is.

Valse hoop

Lampen op zonne-energie kunnen superbetrouwbaar zijn en zelfs op bewolkte dagen opladen om een behoorlijke hoeveelheid licht te geven, maar u zult moeite hebben om goedkope lampen van deze kwaliteit te vinden in het aanbod in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn gewoon te duur om te produceren en de Britse consument zal het niet betalen. Neem bijvoorbeeld de best verkochte zonne fee licht op Amazon UK, het biedt ‘super heldere’ 50 LED-verlichting op zonne-energie voor minder dan £ 10 en gratis geleverd. Terwijl dit product heeft een duizelingwekkende hoeveelheid 5 sterren beoordelingen, het is de lage ratings die echt het hele verhaal te vertellen. De aard van sites zoals Amazon installeren vertrouwen en veiligheid en dit is een fantastisch ding om echte feedback van klanten, maar wanneer de feedback is te mooi om waar te zijn vragen worden opgeroepen over de vraag of de klanten krijgen een eerlijke deal.

Een zonnelamp bestaat uit een paneel met een batterij erin om het zonlicht op te slaan als energie. Hoe sterker het paneel en hoe beter de kwaliteit van de batterij, hoe beter de kwaliteit van de lamp. Ten eerste is het onmogelijk een lamp op zonne-energie te produceren die evenveel of zelfs meer licht geeft dan een tuinlamp op netstroom. Als u bereid bent te accepteren dat een zonne fee licht of zonne-tuin licht zal bieden een mooie, maar verminderde lichtopbrengst dan zul je iets vinden om te passen.

Zonne-energie lampen werken niet in de winter

Het is waar, de meeste feeënlampen op zonne-energie gebruiken een standaard kristallijn zonnepaneel. Dit is te vinden op onze standaard zonne feeën lichten die geeft geweldige prestaties in de zomer met fatsoenlijke dagen van zonlicht, maar tijdens de rest van het jaar zal het echt moeite om te verlichten, tenzij er een dag van glorieuze zonlicht. Elk zonnelichtje heeft een sensor die ervoor zorgt dat ze gaan branden als het daglicht minder wordt; in de winter kan dit al om 4 uur ’s middags zijn, wat betekent dat je kleine zonnelichtjes de batterij leeg trekken en binnen 2 uur is hij zo goed als leeg. De meeste mensen komen om 18.00 uur thuis van hun werk en zien hun hoop vervliegen met een tuin die nog net zo donker en somber is als toen ze hem die ochtend achterlieten.

Sommige lampen op zonne-energie werken wel in de winter, maar deze kosten meestal minstens drie keer de prijs van een gewone set van 15 pond met een kristallijn zonnepaneel. Zonnelampen die wel werken bij somber weer moeten gebruik maken van een amorf paneel. Dit amorfe paneel heeft een veel hogere lichtabsorptie dan zijn tegenhanger en kan daardoor zonlicht opslaan, zelfs als het bewolkt is aan de hemel. Combineer dit krachtige zonnepaneel met een grotere en kwalitatief betere mAh-batterij en er is een goede kans dat hij het hele jaar door en ook in de winter werkt. Hoewel u de prestaties niet elke nacht kunt garanderen, kunt u er zeker van zijn dat u een veel betere verlichting en een helderdere tuin zult hebben als u een product van hogere kwaliteit gebruikt. Onze veiligheidslamp op zonne-energie maakt gebruik van een amorf paneel en een groot batterijpak om een maximale helderheid te garanderen tegen een betaalbare prijs.

Hoe minder leds hoe beter

Het beste advies dat we kunnen geven is om na te denken over het aantal lampen dat uw solarlamp heeft. Hoe kleiner het aantal, hoe groter de kans op een betrouwbaarder product. Als u bereid bent om de kans te nemen op zonnelampen die een fantastische prijs-kwaliteitverhouding vertegenwoordigen, houd er dan rekening mee dat het waarschijnlijk slechts een zomerproduct is.

Uw zonnelampen zijn misschien niet kapot
Elke batterij in een zonneproduct zal uiteindelijk vervangen moeten worden. Gemiddeld gaan ze maar tot 600 ladingen mee dus je zult merken dat meestal binnen 2 jaar een vervanging nodig is. Bij Lights4fun zorgen we ervoor dat al onze zonne-artikelen die we fabriceren een uitneembare en vervangbare batterij hebben, zodat je nog jaren van verlichting kunt genieten. In sommige gevallen kan de batterij eerder opraken of defect raken dan verwacht, waardoor klanten denken dat hun zonneproduct kapot is en vervangen moet worden. Vrees niet! In de meeste gevallen kan het vervangen van de batterij de oplossing zijn en het kan je een klein fortuin besparen als je verslaafd bent aan lampen op zonne-energie. Als je Lights4fun-lampen op zonne-energie binnen de eerste twee jaar defect raken, heb je de gemoedsrust dat je gedekt bent door onze uitgebreide garantie van 24 maanden.

Tags:  Buitenverlichting zonne-energie  –  led tl buis